Aanmelden Missie van Buuren

Leuk dat je een team/teams wilt aanmelden voor Missie van Buuren. Lees de informatie hieronder eerst goed door, voor je de vragenlijst invult. Dit is erg belangrijk om in een later stadium problemen te voorkomen.

Geplande datum spel

We vragen je straks om de geplande datum van het spel door te geven. Het is heel belangrijk dat wij de precieze datum weten waarop jullie het spel gaan spelen. Hierdoor kunnen we er namelijk voor zorgen dat alle pakketten op tijd bij de deelnemers binnen zijn.

Verandert de datum? Dat kan altijd. Geef dit dan uiterlijk 10 dagen van te voren door.

Teams

Speel je de originele versie van het spel? Geef hier dan de naam van de persoon door die namens jullie het spel ontvangt. Spelen jullie de Corona proof versie? Geef dan op de volgende pagina de hele teamindeling door. Dit kan in het invoerveld of door het uploaden van een bestand.
Verandert de teamindeling? Geef dat dan zo snel mogelijk aan ons door, maar uiterlijk 10 dagen voor de geplande speldatum.

Thee- of borrelpakket

Willen jullie een thee- of borrelpakket bij bestellen? Wij houden graag zoveel mogelijk rekening met allergieën en dieetwensen. Deze kunnen ingevuld worden in het opmerkingenvenster onderaan het aanmeldformulier.

Contactpersoon

Bij de originele spelversie is dit de persoon die het pakket ontvangt. Bij de Corona proof versie is de contactpersoon degene met wie wij contact opnemen bij vragen en bij wie wij checken of alle pakketten op tijd zijn aangekomen.

Spelleider

Speel je de originele versie van het spel? Dan hoef je hier niks in te vullen.

Spelen jullie de Corona proof versie? Dan is de spelleider degene die alle deelnemers de uitnodiging voor het spel stuurt. Dit kan dezelfde persoon zijn als de contactpersoon, maar hoeft niet. Ook is deze persoon tijdens het spel voor alle teams bereikbaar bij vragen. Hiervoor ontvangt de spelleider een speciale link met een ‘helppagina’ met hints en aanwijzingen.

Factuurgegevens

Vul bij factuurgegevens de gegevens in zoals ze op de factuur moeten komen te staan.