TEAMMISSIE

Missie van Buuren is een leuk off- en online spel om met je vrienden, familie of collega’s te spelen. Samen gaan jullie op zoek naar jullie verdwenen collega, Liese van Buuren. Door het oplossen van puzzels en het ontraadselen van mysteries, kunnen jullie deze missie oplossen.

Een escaperoomachtige ervaring, vanaf elke gewenste locatie.

HOE WERKT HET?

In de dagen voor jullie geplande missie, ontvangt een van de deelnemers een pakketje over de post. Hierin zit informatie om het mysterie samen op te lossen. Op het door jullie geplande spelmoment, maken jullie samen de envelop open en beginnen het spel. Maak gebruik van de offline-informatie, maar speur ook verder online.

Bij de Corona proof versie, krijgen alle deelnemer een pakketje over de post. Hierin zit unieke informatie die van elk team maar één

deelnemer heeft. De andere teamleden ontvangen ook allemaal unieke informatie. Als team moeten jullie alle informatie combineren om jullie verdwenen collega op te kunnen sporen. Dit doet elk teamlid vanuit huis, terwijl jullie online met elkaar in verbinding staan. Maak gebruik van de offline-informatie, maar vind ook nieuwe informatie online.

PRIJZEN SPEL*

*Alle pakketten zijn tijdelijk in de aanbieding

Missie van Buuren original
Pakket:  90,00 nu 75,00 | 15,00 nu 12,50 p.p. (bij 6 spelers)

Missie van Buuren- Corona proof
Pakket: 105,00 nu 90,00 | 17,50 nu 15,00 p.p. (bij 6 spelers).

Deze versie van het pakket is net zo leuk als het eigenlijke spel en ook nog helemaal Corona proof. Bij deze versie liggen de kosten per pakket iets hoger, omdat alle deelnemers hun envelop apart thuis gestuurd krijgen.

Missie van Buuren Corona proof – pakketkorting
Pakket: 90,00 nu 75,00 | 17,50 nu 12,50 p.p. (bij 6 spelers).

Kopen jullie meerdere Corona proof pakketten en mogen die allemaal naar hetzelfde adres verstuurd? Dan krijgen jullie pakketkorting.

Eerst even het borrelpakket open maken en daarna begin je aan het spel. Tijdens het ontrafelen van het mysterie, geniet je van een lekkere slok frisdrank. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar net iets minder alle daagse variaties. Wat denk je van een Cola Cherry Zero? Of een blikje Fuze Tea? Uiteraard geniet je ondertussen van wat zoute versnaperingen, afgewisseld met stukjes worst of desgewenst een lekker koek.

Meerprijs per persoon: 17,50 nu 15,00 p.p.

BEKIJK OOK:

Verrassend leuk!

Rated 5 out of 5
20 april 2021

Verrassend leuk spel, zit goed in elkaar! Aanrader!

Marian

Ideaal voor een teambuilding of avond met vrienden

Rated 5 out of 5
13 maart 2021

Een leuke speurtocht waarbij iedereen vanuit zijn eigen huis kan deelnemen. Werk met elkaar samen via Skype en Whatsapp om de fysieke en internet puzzels op te kunnen lossen en zo het mysterie te ontrafelen. Ideaal voor teambuilding met collega’s of op een avond met vrienden.

Arend-Jan Krooneman

Een uitdagende en verrassende ervaring

Rated 5 out of 5
6 maart 2021

We hebben genoten van Missie van Buuren! Het was een uitdagende en verrassende ervaring, waarbij je zowel logisch als out-of-the-box moet nadenken. We zien uit naar deel 2!

Erica P.